Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Anamaria Prodan, imagine incendiară pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan și-a etalat formele perfecte în costum de baie.

Celebra impresară Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare într-o ipostază incendiară. Îmbrăcată într-un costum de baie super sexy, vedeta a pozat astfel încât să-și pună în valoare formele, în special posteriorul ferm și bombat.

Fotografia alb-negru a fost apreciată de admiratorii Anamariei Prodan, postarea impresarei promind peste 12.000 de like-uri.

Anamaria Prodan, despre zvonurile de divorț

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Recent s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi la un pas de divorț. Impresara a dezmințit categoric informațiile într-un mesaj postat pe Instagram.

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul și care ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi, pentru că suntem cei mai buni!”, spunea Anamaria Prodan, citată de protv.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR