Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Alexia Eram a incendiat din nou internetul. Vedeta, răvășitoare în costum de baie

Alexia Eram arată spectaculos în costum de baie! Vedeta a incendiat din nou internetul. Șatena apozat  într-un costum de baie cu imprimeu leopard, care i-a pus în valoare silueta și decolteul generos. Cum a pozat iubita lui Mario Fresh pe Instagram.

Fiica Andreei Esca  are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

Tânăra știe să-și pună formele în valoare, iar cea mai recentă imagine postată pe contul ei de Instagram, unde o urmăresc aproape  un de milioane de oameni, arată cât de bine se simte în pielea ei.

Alexia Eram a incendiat din nou internetul

Iubita lui Mario Fresh a pozat extrem de provocator. Îmbrăcată într-un costum de baie cu imprimeu leopard, vedeta a făcut furori pe Instagram. În fotografie, șatena își expune bustul generos, dar și picioarele bine lucrate.

De Ziua Internațională a Femeii, Alexia Eram a celebrat 8 Martie, printr-un pictorial provocator.

Alexia Eram, de Ziua Femeii, a renunțat la lenjeria intimă

Alexia Eram a optat pentru un sutien semitransparent cu dantelă neagră, dar și fustă scurtă, care lasă totul la vedere . Fiica stiristei Andreea Esca pare că nu poartă lenjerie intimă.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Te ador”, ”Asta era bună pentru ziua bărbatului”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au apreciat imaginile îndrăznețe făcute publice de Alexia Eram.

Mario Fresh a repostat și el una dintre poze, cu mesajul ”Te iubesc!”. Ulterior, Alexia Eram a ales să petreacă seara într-un club de fițe din nordul Capitalei.

Alexia Eram merge de trei ori pe săptămâna la sala de sport

Alexia petrece mult timp făcând sport, șatena postând aproape zilnic de la sala de fitness.

Șatena spunea, anul trecut, că merge de trei ori pe săptămâna la sala de sport.

Fiica Andreei Esca ține diete, pentru că nu poate mânca ce își dorește, iar kilogramele se pot acumula. ”Țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, a declarat Alexia, pentru Pro TV. Influencerita a adăugat că a început să urmeze un regim recomandat de o nutriționistă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?