Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Adelina Pestrițu, super sexy în vacanța din Egipt. Cum s-a afișat vedeta

Adelina Pestrițu și-a etalat formele în vacanța pe care o petrece în Egipt.

Adelina Pestrițu se află în vacanță în Egipt, alături de partenerul ei de viață. Vedeta a postat, pe contul ei de socializare, mai multe fotografii din vacanță. Bruneta s-a afișat în epostaze super sexy. Aceasta și-a etalat formele foarte bine conturate într-un costum de baie de culoare roșie.

”Bravo ție că te menții, că ai grijă de tine”, ”Superbă”, ”Rafinamentul și eleganta sunt la ele acasă!”, ”Ești trăsnet”, ”Arăți ca o zeiță”, ”Adorabilă”, ”Costumul de baie e bestial”, ”Prințesaa din Egipt”, ”Arăți minunat”, au comentat internauții la fotografiile Adelinei Pestrițu.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adelina Pestrițu e căsătorită și are un copil

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. În plan personal, in anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.  Aceasta a mai fost căsătorită cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu.

În prezent, Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri. Are 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane pe Facebook. Aceasta a vorbit despre activitatea sa și despre câștigurile din online la emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.

“Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume (n.r. 5. 000 de euro) , altele cu mai puțin. Altele deloc. Raportat la salariul minim pe economie este enorm. (…) Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate.(…) Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe”, a spus vedeta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR