Categorii: Știri Stiri externe Viral

Fosta Miss Brazilia, în vârstă de 27 de ani, a murit după ce a fost supusă unei operații de extirpare a amigdalelor

Fosta Miss Brazilia 2018, Gleicy Correia, a murit luni la vârsta de 27 de ani. Modelul a fost internat la un spital din orașul Macaé, în Rio de Janeiro. Familia lui Gleycy Correia susține că a existat un malpraxis medical în timpul operației care ar fi trebuit să fie de rutină. 

O fostă câștigătoare a Miss Brazilia a murit la vârsta de doar 27 de ani, după ce o operație de rutină la amigdale a lăsat-o în comă timp de două luni, potrivit rapoartelor. Acum, familia lui Gleycy Correia susține că a existat malpraxis medical în timpul operației care ar fi trebuit să fie de rutină.

Regina frumuseții, din Macae, sud-estul Braziliei, a murit într-o clinică privată pe 20 iunie, după ce ar fi suferit sângerări masive și un atac de cord, la doar câteva zile după operația de amigdalectomie.

Fosta Miss Brazilia a murit din cauza unei „sângerări masive”

Preotul de familie Lidiane Alves Oliveira a explicat: „A fost operată pentru a-și îndepărta amigdalele și, după cinci zile de acasă, a făcut o hemoragie. A mers la Unimed și a făcut stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci a fost în comă, fără activitate neurologică. Azi s-a stins din viață”.

Cadavrul ei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae pentru autopsie.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Familia acuză medicii

Pastorul Jak Abreu, care cunoaște familia lui Gleycy, a scris pe rețelele de socializare că rudele ei cred că a existat malpraxis medical în timpul operației.

El a adăugat: „Dumnezeu a ales această zi pentru a ne aduna prințesa. Știm că ea va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei”.

Gleycy va fi înmormântată la ora 11.30 pe 21 iunie.

Gleycy Correia a fost încoronată Miss Continentes Unidos Brasil (Miss Continentele Unite Brazilia) în 2018. De asemenea, a fost antreprenor care s-a specializat în machiaj permanent, reproiectând areola sânilor femeilor care sufereau de cancer la sân.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?