Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Fosta iubită a lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’, criză de gelozie la tv! Meda a izbucnit în lacrimi

În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Nicos, Meda, a intrat în casa ‘Puterea dragostei’, spre surprinderea concurentului.

Blondina a mărturisit că a venit special pentru el și că nu suportă să îl vadă în preajma altor tinere.

‘Am venit pentru tine! Nu mai puteam să suport să te văd cu altele. Nu pot să trăiesc fără tine’, a declarat Meda, la intrarea în competiția de la Kanal D.

Meda, geloasă pe Aya

În ediția de miercuri, 20 ianuarie, Meda a avut un moment de slăbiciune și a izbucnit în lacrimi, după ce Nicos i-a dezvăluit că a fost atras de Aya. Cu lacrimi în ochi, Meda a încercat din răsputeri să îl convingă pe Nicos să stea departe de Aya.

În schimb, Nicos i-a explicat Medei că nu vrea să mai formeze un cuplu ea și că relația lui cu Aya este una de prietenie. Meda nu a vrut să asculte și a făcut mai rău în momentul în care a auzit că Alexandra i-a dat o pedeapsă aspră.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Liderul casei a decis ca Nicos să meargă cu Aya în camera roșie, dar Meda a văzut negru în fața ochilor.

“Cum să meargă Nicos în camera roșie cu Aya?”, a spus Meda.

Nicos a avut o relație cu Aya

În urmă cu ceva timp, Akebono, fost concurent în casa ‘Puterea dragostei’, mărturisea că Nicos și Aya sunt împreună.

‘Eu nu mai vorbesc cu Aya. Din cate știu eu, Aya are acum o relație cu Nicos. Sunt fericiți și să dea Dumnezeu să le meargă bine. Am auzit că se zvonește că Nicos m-a sunat și că s-ar înțelege foarte bine cu mine.

Nu m-a sunat, nu am vorbit cu Nicos. Eu nu am nimic împotriva relației lor. Dacă se plac, să le fie de bine. Era frumos însă ca de la bărbat la bărbat, să îmi spună și mie (n.r. Nicos) chiar dacă eram plecat din casă. Eu am protejat-o pe Aya ca să nu plece din emisiune’, declara Akenobo în luna octombrie 2020.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?