Categorii: Monden Știri Stiri Romania

Fiul lui Ștefan Bănică și-a descoperit o nouă pasiune. Tânărul a surprins pe rețelele de socializare

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, îi moștenește calitățile tatălui său, atât în ceea ce privește talentul în actorie, dar și flexibilitatea de a se adapta altor domenii. În vârstă de 19 ani, tânărul a descoperit recent o nouă pasiune.

Radu este student la UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București . Recent, în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” tânărul și-a demonstrat calitățile artistice.

Pe lângă actorie, Radu a descoperit o nouă pasiune – modelling. Fiul lui Ștefan Bănică a pozat recent pentru un brand și a publicat pozele respective pe rețelele socializare. Fanii tânărului au primit cu încântare shooting-ul publicat de Radu care l-au încurajat să se îndrepte către o carieră în modă.

Reacțiile internauților

Una dintre fotografiile postate a strâns peste 4.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

 

„Sper că ăsta e un început pentru o viitoare carieră de model; Eu cânt te văd: error 404, not found; Demonul din colțul camerei; Wow; Sunt foarte mândră de tine; au fost câteva dintre comentariile primite de tânăr din partea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Tânărul a declarat că extrem de mândru de familia din care face parte și că niciodată nu a existat un moment în care să îşi dorească să fie altcineva.

”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”

Radu a mai spus că a înțeles că numele tatălui său reprezintă o istorie, chiar dacă în anumite momente a renunțat la anumite decizii pentru a-și proteja imaginea.

 

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat