Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Fiica unui fost fotbalist din Premier League, supranumită “cea mai frumoasă fată din lume”, uimește în bikini

Fiica unui fost fotbalist din Premier League a fost supranumită “cea mai frumoasă fată din lume”, în timp ce bruneta și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu fotografii uimitoare. Tânăra a fost plasată pe primul loc în “Lista anuală a celor mai frumoase 100 de femei din 2018”.

Patrick Blondeau s-ar putea să nu fie un nume cunoscut în rândul fanilor din Premier League. Cu toate acestea, unii ar putea fi mai familiarizați cu fiica sa, Thylane, care are aproape 6 milioane de urmăritori pe Instagram și care este model de la vârsta de patru ani. De fapt, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost cândva intitulată “cea mai frumoasă fată din lume” la doar șase ani și a lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii din lume.

Printre acestea se numără Dolce & Gabbana, L’Oreal și Versace, în timp ce frumoasa brunetă a ajuns, de asemenea, în topul celor mai frumoase “100 de fețe frumoase” al lui TC Candler. Iar ea și-a răsfățat armata de urmăritori de pe Instagram cu câteva instantanee efervescente în bikini.

Fiica unui fost fotbalist din Premier League, supranumită “cea mai frumoasă fată din lume”, uimește în bikini

Thylane se află în prezent în vacanță în Ibiza, unde s-a bucurat de priveliștile frumoase și de litoralul superb. În ultimul lot de fotografii de pe Instagram, ea apare în ocean, pozând în bikini sub o peșteră.

Prima poză îi pune în evidență silueta superbă, în timp ce a doua include un selfie obraznic cu ea. Postarea, care a stârnit multă atenție, a fost însoțită de o legendă: “Viața mării”.

A fost plasată pe primul loc în “Lista anuală a celor mai frumoase 100 de femei din 2018”

Un internaut a spus: “Ești atât de drăguță.” În timp ce un alt comentariu spunea: “Frumusețea mea preferată din toate timpurile”.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Atât de superbă”, a postat o a treia persoană, iar o alta a răspuns: “Bucurați-vă de vară, les amoureux”.

Thylane și-a fondat propriul brand de îmbrăcăminte, Heaven May, la vârsta de 18 ani, în 2018, în același an în care a fost plasată pe primul loc în “Lista anuală a celor mai frumoase 100 de fețe din 2018 a criticilor independenți”. Cu doar un an înainte, ea a jucat alături de Zendaya în campania Dolce & Gabbana din 2017.

Blondeau a avut o perioadă mai bună în Ligue 1, unde a avut aproape 150 de apariții pentru Monaco și a jucat pentru Marseille timp de trei ani. În 1997, fostul apărător a jucat chiar de două ori pentru Franța – cu un an înainte ca aceasta să găzduiască Cupa Mondială.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR