Categorii: Știri Stiri externe

FIFA a fost nevoită să-și ceară scuze pentru rochia purtată de un fost model la Cupa Mondială 2014

Actrița și modelul brazilian Fernanda Lima a furat spectacolul la tragerea la sorți la Cupa Mondială din 2014 într-o rochie aurie uimitoare – dar FIFA a fost nevoită să-și ceară scuze după o serie de plângeri. Se crede că tragerea la sorți a fost văzută de peste 500 de milioane de oameni din 200 de țări – și mulți dintre cei care vizionează acasă păreau să aibă o părere puternică, pozitivă sau negativă.

FIFA le-a  cerut scuze telespectatorilor care au fost ofensați de rochia purtată de actrița și modelul brazilian Fernanda Lima la extragerea Cupei Mondiale din 2014 – care a fost urmărită de 500 de milioane de oameni.

Lima a furat spectacolul la extragerea Salvador alături de soțul Rodrigo Hilbert purtând o rochie aurie decoltată, în timp ce Brazilia se pregătea să găzduiască turneul final în vara următoare, potrivit dailystar.co.uk.

Rochia modelului care a prezentat extragerea Cupei Mondiale 2014, criticată

Deși Lima a fost lăudată de mulți pentru apariția ei la tragerea la sorți, alegerea ei de îmbrăcăminte i-a lăsat pe unii revoltați – inclusiv pe proeminentul prezentator de televiziune iranian Adel Ferdosipour, care a vorbit despre regulile lor naționale de difuzare.

Ferdosipour a spus: „Ca să fiu sincer cu tine, rochia doamnei care prezintă emisiunea nu respectă deloc regulile noastre de difuzare”.

Cum a reacționat FIFA

FIFA a fost nevoită să ofere un răspuns, un purtător de cuvânt fiind diplomatic înainte de a oferi o viziune personală sigură asupra situației.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ei au spus: „Fifa regretă să audă că cineva s-a jignit de acest lucru, dar pe o notă personală, ca femeie, aș dori să afirm că nu a fost nimic lipsit de respect la rochia ei”.

 

Căpitanul feminin de la acea vreme a Angliei, Casey Stoney, a rămas și el nemulțumit la tragere la sorți, dar nu din cauza rochiei purtate de Lima.
“Din păcate, nu am fost surprins. Ar fi putut avea o femeie în fruntea jocului sau un jucător cu o reputație internațională adecvată. Ar fi trebuit să fie vorba despre fotbal.”

Din fericire pentru Lima, a fost invitată înapoi de FIFA pentru a găzdui ceremonia de scurtă durată a Balonului de Aur FIFA alături de Ruud Gullit în ianuarie 2014.

După aceea, ea a părut să prezinte un premiu la cea de-a 19-a ediție a Premiilor Naționale de Televiziune, alături de fostul șef al Angliei, Roy Hodgson.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?