Categorii: Știri

Fetele sexy din F1 s-au răcorit pe căldură, în bikini minusculi. “Va fi interesant de văzut cum ne va afecta vremea”

În timp ce la Marele Premiu de F1 al Ungariei din acest weekend este așteptată ploaia, pe circuit se înregistrează adesea temperaturi de aproximativ 30 de grade, ceea ce a dus la găsirea unor metode inedite de răcorire.  Imagini retro de la Marele Premiu al Ungariei din 2005 arată două fete superbe din F1 care se distrează de minune cu un furtun, îmbrăcate în bikini.

Pare desprins dintr-un film american de colegiu, dar două fete care fac parte din Formula 1 chiar s-au răcorit la Marele Premiu al Ungariei, pulverizând apă una pe cealaltă în bikini minusculi.

Temperaturile din Budapesta depășesc în mod regulat 30 de grade în timpul lunilor de vară, iar în condițiile în care temperaturile de pe circuit depășesc aceste maxime, lucrurile pot deveni destul de fierbinți destul de repede, potrivit dailystar.co,uk.

Fetele sexy din F1 s-au răcorit pe căldură, în bikini minusculi

S-ar putea ca vedete din F1, precum Lewis Hamilton și Max Verstappen, să fie nevoite să suporte căldura extremă în salopetele lor fierbinți, dar alții de pe circuit au găsit modalități de a se răcori în trecut. Imagini retro de la Marele Premiu al Ungariei din 2005 arată două fete superbe din F1 care se distrează de minune cu un furtun în bikini.

În timp ce termometrul creștea vertiginos, cele două femei – au purtat pantaloni scurți și topuri de bikini – s-au răcorit jucându-se cu furtunul. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru unul dintre membrii duo-ului.

 

“Va fi interesant de văzut cum ne va afecta vremea”

Evident că nu se simțea suficient de bine, iar roșcata din imagini a simțit nevoia să se dezbrace până la chiloții de bikini, dezvăluind un mic set negru complet și un piercing în buric.

Judecând după expresia încântată de pe fața ei, planul ei de a se răcori a funcționat.

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vineri, la Hungaroring, se așteaptă ca temperaturile să depășească 30 de grade, iar în weekend vremea se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Cu toate acestea, nu va fi nevoie de bătăi cu apă, deoarece sunt anunțate ploi pe tot parcursul weekendului.

Liderul campionatului mondial, Max Verstappen, a făcut aluzie la posibilul impact al vremii în timpul conferinței de presă de joi de la Marele Premiu al Ungariei.

“Ungaria este un circuit special, îmi place foarte mult să pilotez aici, deoarece este un pic ca și cum aș conduce pe o pistă de karting, are un al doilea sector foarte tehnic care îmi place”, a declarat Verstappen.

“Va fi interesant de văzut cum ne va afecta vremea pe parcursul weekend-ului. Este dificil de spus cum cred că vom avea performanțe în acest weekend, nu este cel mai puternic circuit al nostru, dar, bineînțeles, îmi doresc un rezultat bun și vom încerca tot ce putem pentru a câștiga ca echipă.

“Aștept cu nerăbdare pauza de vară și sper ca echipa să aibă timp să se recupereze, astfel încât să putem începe în forță a doua jumătate a sezonului.”

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?