Categorii: Știri Stiri externe Viral

Femeia “prea frumoasă pentru a fi absolventă de la Oxford” atacă haterii care susțin că și-a “falsificat” diploma

Doctoranda chineză de la Universitatea Oxford, Kate Zhu Wenqi, în vârstă de 28 de ani, a ripostat utilizatorilor de social media care au acuzat-o că și-a falsificat realizările academice, în timp ce continuă să studieze matematică. “Oare publicarea selfie-urilor cuiva înseamnă că persoana respectivă este slabă la învățat? Este timpul să spargem acest stereotip”.

O doctorandă genială de la Universitatea Oxford a atacat haterii care susțin că este prea frumoasă pentru a fi atât de inteligentă.

Kate Zhu Wenqi, în vârstă de 28 de ani, a suferit o reacție uriașă pe rețelele de socializare chinezești la începutul acestui an, după ce a distribuit în martie o fotografie cu cea de-a doua diplomă de masterat, care a fost văzută de 160 de milioane de persoane, transmite dailystar.co.uk.

Femeia “prea frumoasă pentru a fi absolventă de la Oxford” atacă trolii care susțin că și-a “falsificat” diploma

Potrivit utilizatorilor Weibo din China, Zhu trebuie să se prefacă în succesul ei academic impresionant la matematică la Oxford, deoarece nu se potrivește cu tiparul tipic al unui bărbat cu aspect tocilar.

South Morning China Post relatează că o campanie de intimidare vicioasă a fost lansată de haterii  care nu au putut accepta realizările lui Zhu, mai ales că ea împărtășește și fotografii cu un stil de viață extravagant și plin de distracție.

Pasiunile ei: călătorii, canotaj, escaladă, golf și echitație

În timp ce studiază matematică, cei care o urmăresc au adesea ocazia să vadă pasiunile ei: călătorii, canotaj, escaladă, golf și echitație.

Tânăra de 28 de ani s-a întors la Oxford după ce a lucrat în Hong Kong la greii din domeniul bancar JP Morgan și Goldman Sachs, după primul ei masterat.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Săptămâna trecută, Zhu a abordat amărăciunea, spunând că “a trăit multe emoții în ultima jumătate de an și a primit multe încurajări și sinceritate”.

Ea a continuat: “Oare publicarea selfie-urilor cuiva înseamnă că persoana respectivă este slabă la învățat? Este timpul să spargem acest stereotip. Vreau doar să spun că, atâta timp cât stereotipul există, ar trebui să fie pălmuit”.”

Cu tot hate- ul acumulat, au existat o mulțime de mesaje de susținere de care ea s-a agățat în timp ce își continua studiile.

Ea a adăugat pe Weibo: “Ceea ce nu te ucide te face mai puternic!”

Potrivit profilului său de pe LinkedIn, Zhu a crescut în sudul Chinei și, la vârsta de doar 16 ani, a fost admisă la departamentul de matematică de la Oxford în 2010.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?