Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol face apel la decizia judecătorului. Femeia vrea despăgubiri de 54 de milioane de lire sterline

Kathryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, de viol, lucru pe care acesta l-a negat întotdeauna, a făcut apel la decizia unui judecător de a respinge un proces civil împotriva lui. Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo vrea o plată de 54 de milioane de lire sterline.

Acuzatoarea de viol a lui Cristiano Ronaldo a făcut apel împotriva deciziei unui judecător american de a respinge un proces civil împotriva starului lui Manchester United.

Kathryn Mayorga, în vârstă de 37 de ani, îl acuză pe Ronaldo, de asemenea în vârstă de 37 de ani, că a atacat-o într-un apartament din Las Vegas în 2009. Fotbalistul a negat întotdeauna acuzația. Avocații lui Mayorga se pregătesc acum pentru o luptă în instanță cu echipa de avocați a starului portughez, care va avea loc marți, în cursul acestei săptămâni, la San Francisco, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo vrea o plată de 54 de milioane de lire sterline

Cazul împotriva lui Ronaldo a fost inițial respins în iunie de judecătorul districtual american Jennifer Dorsey, care a decis că avocatul lui Mayorga a dat dovadă de “rea credință” și s-a bazat pe documente confidențiale “sustrase”.

Judecătoarea Dorsey a criticat argumentele “frivole și neconvingătoare” ale procesului și a spus că Ronaldo a fost prejudiciat de acesta. Mayorga încearcă să anuleze o înțelegere extrajudiciară de 275.000 de lire sterline convenită cu fostul fotbalist de la Real Madrid și Juventus în 2010 și vrea o plată de 54 de milioane de lire sterline. Acuzația a fost făcută publică pentru prima dată în 2017.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Violul contravine cu credințele mele

Procurorii americani au investigat acuzația, dar au spus că nu va fi acuzat. Aceasta vine la doar câteva zile după ce Ronaldo a fost avertizat de poliția din Merseyside după ce a zdrobit telefonul unui băiat autist la un meci din Premier League în aprilie.

Ronaldo și-a cerut scuze anterio, după înfrângerea cu 1-0 de pe Goodison Park, în urmă cu patru luni.

Între timp, Ronaldo încearcă, de asemenea, să recupereze 37.000 de lire sterline din costurile legale de la avocatul lui Mayorga, Leslie Stovall. În plus, există un proces în curs de desfășurare pentru a stabili dacă dosarele de investigație ale poliției din Las Vegas din acest caz pot fi predate presei.

După ce Mayorga și-a depus plângerea împotriva fotbalistului de la United în 2018, Ronaldo a declarat “Neg cu fermitate acuzațiile emise împotriva mea. Violul este o faptă abominabilă care contravine cu ceea ce sunt și în ce cred”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR