Categorii: Știri Stiri externe Viral

Femei din triburi curioase, hipnotizate de tatuaje și își fac “primul selfie” cu turiștii

Tom Grond și prietenul Chris au întâlnit două femei dintr-un trib african și au înregistrat reacțiile lor neprețuite atunci când s-au uitat la telefon și s-au văzut pe ecran. “E atât de amuzant că nu s-au văzut niciodată pe ei înșiși în fața camerei, e atât de tare. A fost o întâlnire extraordinară să dai peste oameni care încă sunt uimiți de ceva care pentru noi este complet normal.”

O pereche de excursioniști au avut o întâlnire uimitoare cu femei din triburile africane care au ajuns să facă selfie-uri cu ei.

Bloggerul de călătorie cu normă întreagă Tom Grond și amicul său Chris au întâlnit două tinere din triburile Wodaabe și Fulani din Niger, atunci când au vizitat această țară din Africa de Vest, transmite dailystar.co.uk.

Femei din triburi curioase, hipnotizate de tatuaje

În videoclip, Chris este văzut arătându-le femeilor din triburi tatuajele sale.

Femeile îl apucă de braț pe Chris și ating tatuajul unui bărbat etiopian.

“E atât de amuzant că nu s-au văzut niciodată pe ei înșiși”

“Oamenii sunt atât de obsedați de asta [tatuajul], oh, uite încă unul, frumos?”. Tom se întoarce către ghidul lor, care le traduce.

Una dintre ele arată spre fața din al doilea tatuaj și zâmbește.

În timp ce Chris continuă să filmeze, ele se întorc brusc spre el și se uită în cameră.

Chicotesc după ce se văd pe ei înșiși în ecrane, așa cum a spus Tom: “E atât de amuzant că nu s-au văzut niciodată pe ei înșiși în fața camerei, e atât de tare.”

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

El a adăugat: “Este clar că nu au mai văzut niciodată așa ceva, iar în timp ce înregistrau videoclipul, doamnele, de asemenea, se tot holbau la telefon și erau foarte curioase în legătură cu el. Când le-am arătat că înregistrez, au fost atât de surprinse să se vadă pe ecran. A fost o întâlnire extraordinară să dai peste oameni care încă sunt uimiți de ceva care pentru noi este complet normal.”

Tom a explicat că nu a reușit să comunice în mod corespunzător cu triburile, în ciuda faptului că a avut la dispoziție câțiva traducători și ghizi, așa că nu a putut confirma dacă a fost pentru prima dată când au văzut un tatuaj sau un smartphone.

Tom și Chris se aflau acolo pentru a participa la Festivalul Gerewol – o sărbătoare anuală în care oamenii triburilor se adună și își desfășoară ritualurile lor

Ei au înțeles că, pentru unii dintre oamenii din trib, nu sunt conștienți de lumea modernă și de tehnologie.

“Cu toate acestea, reacțiile lor spun totul. A fost doar o înregistrare video normală, iar când și-au văzut propriile fețe pe telefon, au fost foarte surprinși”, a adăugat Tom.

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?