Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale

Felix Baumgartner, alături de unul dintre cei mai cunoscuți actori. Ce mesaj i-a transmis de ziua de naștere

Sportivul austriac Felix Baumgartner are o relație de prietenie cu celebrul actor american John Travolta. Acesta i-a făcut urări publice starului american de ziua lui de naștere.

În data de 18 februarie, actorul american John Travolta și-a aniversat ziua de naștere. Starul hollywoodian a împlinit 66 de ani, ocazie cu care Felix Baumgartner i-a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

Mesajul este însoțit și de o fotografie în care apar împreună.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”La mulți ani, John Travolta. Ești un actor dat naibii și un mare aviator. Ține-o tot așa. Ne vedem undeva în aer…”, este mesajul pe care iubitul Mihaelei Rădulescu i l-a transmis starului de la Hollywood de ziua sa de naștere.


John Travolta este unul dintre cei mai renumiși actori americani. De-a lungul anilor, acesta a jucat în numeroase filme care s-au bucurat de mare succes la public. În plan personal, John Travolta este căsătorit, din anul 1991, cu actrița Kelly Preston.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR