Categorii: Știri Stiri externe Viral

Experții împărtășesc 50 cele mai neinspirate nume de bebeluși din toate timpurile – de la Hitler și Boris la Karen și Princess

Alegerea numelui bebelușului este una dintre cele mai importante și mai interesante părți ale sarcinii. Uneori, această alegere nu este pe placul tuturor. Experții împărtășesc 50 cele mai neinspirate nume de bebeluși din toate timpurile – de la Hitler și Boris la Karen și Princess

Alegerea numelui bebelușului nu este o sarcină ușoară pentru niciun nou părinte în devenire – la urma urmei, micuțul tău va rămâne cu ceea ce alegi tu pentru tot restul vieții sale.

Unii părinți doresc un nume semnificativ, în timp ce alții vor ceva unic, căutând inspirație în cărțile pentru copii, pe internet și chiar pe rețelele de socializare.

50 cele mai neinspirate nume de bebeluși din toate timpurile

Dar, indiferent de calea pe care o urmați, nu toată lumea va aprecia rezultatul, indiferent cât de mainstream sau de bizar veți alege.

Mulți experți în parenting pretind că împărtășesc “cele mai bune” sau cele mai populare nume de bebeluși – dar cum rămâne cu cele mai neinspirate?

De la Adolf, Hitler, Satan la Lucifer

Experții de la Emma’s Diary – un site care împărtășește nume de bebeluși și sfaturi pentru viitoarele mămici – au împărtășit cele mai neinspirate 50 de nume de bebeluși din toate timpurile.

Deși insistă asupra faptului că lista a fost creionată doar pentru a fi “puțin amuzantă” și nu este menită să jignească pe nimeni.

Potrivit The Sun, ei au spus: “Dacă vă place un anumit nume, atunci ar trebui să îl folosiți și să uitați de ceea ce ar putea crede ceilalți”.

Lista a fost împărțită între listele masculine și feminine și este clar de ce unele nume au ajuns pe listă – cum ar fi Adolf, Hitler, Satan și Lucifer.

Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai! Câți bani au scos din buzunar la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Altele pot fi o adăugire surprinzătoare – precum George, Justin, Mia sau Tracey.

 

Iată lista completă:

Expertii împărtășesc 50 cele mai neinspirate  nume de bebeluși din toate timpurile – de la Hitler și Boris la Karen și Princess nume de băieți:

Cele mai neinspirate nume de băieți:

Abaddon
Adolf
Anous
Ajax
Akuji
Arthur
Arlo
Bart
Bear
Bob
Boris
Boss
Brian
Buster
Cannon
Cletus
Champ
Chandler
Danger
Dennis
Dick
Diesel
Doyle
Ebolah
Edwood
Elmo
Geoffrey
George
Graham
Hitler
Inspektor
Jax
Jedi
John
Justin
Keeler
Kevin
King
Legend
Louis
Lucifer
Nigel
Sadman
Satan
Simon
Sonny
Spartacus
Stormy
Yugo

Cele mai neinspirate nume de fete:

Alexa
Aliviyah
Alice
Apple
Appaloosa
Arabella
Ahmiracle
Any
Aimee
Baby
Beberly
Blaykelee
Boomquifa
Chardonnay
Deirdre
Delilah
Elizabreath
Emmi
Ethel
Fanny
Flora
Helga
Hellzel
I’munique
Jerica
Karen
Lana
L’Oreal
Mattel
Maybelline
Mercedes
Merica
Mia
Nevaeh
North
Panthy
Phelony
Precious
Prințesa
Sassi
Skye
Sidero
Star
Thana
Tracey
Tu Morrow
Varaminta
Vejonica
Yuu

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat