Categorii: Monden Vedete Romania

Este oficial! Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Vedeta a redevenit o femeie liberă EXCLUSIV

Este oficial! Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi! Vedeta a redevenit o femeie liberă, marți (10 martie), după ce anunțase în urmă cu o zi că vrea să se despartă de cel de-al doilea soț.

Este oficial! Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Vedeta a redevenit o femeie liberă

Fosta prezentatoare tv a luat decizia de a pune punct căsniciei cu Alex Bodi, după ce weekend-ul trecut, chiar de ziua ei de naștere, între cei doi a izbucnit un scandal monstru.

Cel care a inițiat procedura de divorțat ar fi fost Alex Bodi. El i-a trimis o notificare pentru a se prezenta în fața notarului. Cei doi au stabilit de comun acord în care să divorțeze.

Contactată telefonic, Bianca Drăgușanu a confirmat că a pus punct mariajului cu Alex Bodi.

‘Este adevărat! Da. Am divorțat la notar acum’, ne-a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, dar nu a avut parte de o zi fericită! Vedeta se afla în parc, alături de mama ei și Alex Bodi. La un moment dat, între mama sa și afaceristul a izbucnit un conflict major, iar Alex Bodi a fost la un pas de a sări la bătaie la mama blondinei. Speriată, femeia a chemat Poliția.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că Alex Bodi a văzut negru în fața ochilor când soacra lui i-a reproșat că este agresiv cu fiica ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au cununat civil în vara lui 2019. La finalului anului trecut, vedeta a mai avut o tentativă de a divorța de acesta, însă s-a răzgândit. Se pare că acum ruptura dintre cei doi este definitivă.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat