Categorii: Monden Vedete Romania

Ema de la ”Survivor România” are planuri mari. ”Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne”

Ema, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a dezvăluit ce planuri are după ce va reveni în țară din Republica Dominicană.

Ema, pe numele său întreg Emanuela Huruială, a făcut parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D.

Ema este ultima concurentă care a părăsit competiția. Odată cu ieșirea din concurs, Ema are planuri mari pentru când va reveni în țară.

De profesie contabil, Ema vrea să își schimbe cariera.

“Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne sau în domeniul IT. Sper, când ajung acasă, să se ivească o astfel de oportunitate. Nu vreau să urmez o școală de poliție, ci să mă angajez că civil, poate la resurse umane”, a declarat Ema, potrivit kanald.ro.

Ce spunea despre participarea la ”Survivor România”

Ema are 30 de ani și este din Reșița. Face sport din pasiune, mersul la sală fiind o constantă în viața sa.  Înainte de a intra la show-ul ”Survivor România”, Ema explica că participă la concursul din Republica Dominicană pentru a scăpa de monotonia de zi cu zi.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Particip la ”Survivor România” în primul rând că să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultura și mă pot adapta ușor”, explica Emanuela Carmen Huruială.

A fost în conflict cu Andrei

Pe parcursul participării sale la emisiunea ”Survivor România”, prezentată de Dan Crucerui la postul de televiziune Kanal D, Ema a legat numeroase relații de prietenie cu ceilalți concurenți. Însă, cu Andei, colegul ei din echipa Războinicilor, aceasta a avut numeroase dscuții în contradictoriu la competiția respectivă.

Accidentată de un rival

Ema și Lola, din echipa Războinicilor și-au dorit să-i sperie pe rivalii lor din echipa Faimoșilor, mai exact pe Cezar, însă farsa s-a transformat într-un accident care putea să aibă un sfârșit tragic.

Cele două războinice s-au ascuns în tufișuri și au început să scoată diverse sunete. Atunci când au realizat că e o glumă, faimoșii au reacționat. Cezar a luat o bucată de lemn și a aruncat spre tufișuri.

Ema a fost lovită de bucata de lemn. Concurenta s-a ales cu arcada spartă și a fost nevoie de intervenția unui medic.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat