Categorii: Monden Vedete Romania

Elton John, dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson: „Și-a pierdut total mințile”

Elton John a făcut dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson și despre relația sa cu regretatul artist. Cei doi au fost prieteni la începutul carierei „Regelui muzicii pop”, însă relația lor s-a răcit odată cu trecerea anilor. 

Cartea biografică a lui Elton John, lansată recent, ascunde în paginile sale mărturisiri uluitoare despre Michael Jackson. Artistul britanic a mărturisit că a fost prieten cu Michael ani întregi, însă la un moment dat a început să își facă griji din cauza izolării acestuia de lume. 

Elton John a făcut dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson

Elton a dezvăluit că, atunci când l-a cunoscut, „Regele muzicii pop” era „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„La un moment dat în anii ce au urmat, el a început să se izoleze de lume și de realitate, la fel cum a făcut-o Elvis Presley. Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui, iar Dumnezeu știe ce de ce medicamente era plin, dar de fiecare dată când l-am văzut, la maturitate, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut total mințile. Nu mă refer la un mod ușor. Era total bolnav psihic, o persoană lângă care e deranjant să te afli”, a scris John în cartea biografică, scrie Daily Mail.

Muzicianul a mai povestit și că, la una dintre petrecerile unde l-a invitat pe solist, l-a găsit pe Michael jucându-se cu fiul îngrijitoarei casei: „Dintr-un anume motiv, nu putea să facă față companiei adulților”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”