Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Elena Ionescu și-a etalat formele apetisante. În ce ipostaze incendiare a pozat cântăreața

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, este foarte mândră de trupul său cu forme mai mult decât apetisante. Vedeta și-a etalat fizicul voluptuos în fața fanilor săi din mediul online, acolo une a publicat mai multe fotografi în care apare sumar îmbrăcată, în bucătărie. Artistra a purtat un body de culoare neagră, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Elena Ionescu este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptuoase, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare și cum să atragă atenția fanilor săi.

Artista a postat, pe contul său de socialzare, mai multe fotografii în care apare în ipostaze extrem de provocatoare în bucătărie. Îmbrăcată sumar, într-un body de culoare neagră și încălțată cu o perec he de cizme negre, cu toc, vedeta a pozat provocator, astfel încât să-și pună în valoare atuurile fizice.

Elena Ionescu și-a etalat formele apetisante. Internauții au reacționat imediat

Fotografiile postate de Elena Ionescu au atras atenția internauților, care au reacționat imediat.

Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate fi întâlnit
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Ești superbă, minunată, foarte, foarte frumoasă!!!”, ”Prea frumoasă. Aveți o frumusețe aparte. O zeiță a frumuseții. Bestial de frumoasă”, ”Super sexy ești Elena”, ”Incredibil”, ”Drumoasă”, ”Superbă”, ”Bună rău”, ”Woe… așa bine să dai tu în poze”, ”Frumoasă foc”, ”Ce frumoasă ești”, ”Super”, ”Hot”, ”Mai trebuie să faci niște filme pentru adulți”, ”lansezi o piesă porno?”, ”mare bunăciiune”, ”Ce sexy ești”, ”Ești sexy rău”, sunt mesajele primite de Elena Ionescu de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR