Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Elena Ionescu nu mai crede în povești de iubire. ”Nu am avut timp pentru dragoste”

Elena Ionescu nu mai crede în iubire și în instituția căsătoriei. Cântăreața a rămas dezamăgită după divorț și spune că nu a avut timp de dragoste. Acum, solista se bucură de fiul ei spune că nu își dorește o relație cu orice preț. ”Eu îmi doresc o familie, dar nu cu orice preț”.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat după doar șase luni de la căsătorie, în februarie 2019. Atunci bruneta a susținut că a fost înșelată de Dragoș. Fotomodelul a dezvăluit că el și Elena nu s-au despărțit din cauza infidelității lui. Potrivit spuselor bărbatului, actuala parteneră a apărut în viața lui după ce s-a despărțit de mama copilului său.

Acum, Elena declara că l-a iertat și că îl respectă pe tatăl copilului ei. Vedeta spune că a rămas cu amintirile frumoase din relație.

Ce relație are Elena Ionescu cu fostul soț

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după divorț
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

În ceea ce privește o nouă relație, bruneta spune că nu nu a avut timp de dragoste și că nu dorește să aibă o relație cu orice preț. Solista este un om fericit alături de fiul ei, care va avea o părere importantă dacă cântăreața își va reface viața.

“Imi doresc o familie, dar nu cu orice preț”

„Încă nu am avut timp pentru dragoste. Niciodată nu am să spus că nu îmi doresc, eu îmi doresc o familie, dar nu cu orice preț, asta e clar. Sunt un om împlinit, am tot ce-mi trebuie. Părerea fiului meu pentru mine va fi foarte importantă. În primul rând, el trebuie să aibă niște lucruri pe care eu să le pot accepta în viața mea”, a declarat Elena, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?