Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dorința neștiută a Adinei Buzatu. ”Îmi pare rău că nu am mai făcut”

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii. Vedeta este mama unei fete care se numește Sara. ”Îmi pare rău că nu am mai făcut”, a declarat stilista în cadrul unu interviu. De asemenea, Adina Buzatu a afirmat și că așteaptă cu nerăbdare ca fiica sa să o facă bunică.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină. În plan personal, vedeta are o fată care se numește Sara.

Stilista a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii. De asemenea, aceasta a afirmat că așteaptă cu nerăbdare momentul când fiica sa o va face bunică.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Dorința neștiută a Adinei Buzatu. ”Totuși, aș putea să-mi fac azi un copil, nu mă ține nimeni”

”Da, și îmi pare rău că nu am mai făcut! Dacă există un lucru pe care l-aș fi făcut diferit, ăsta ar fi fost. Bine, nu pot să spun că stau acum și regret foarte tare, pentru că, totuși, aș putea să-mi fac azi un copil, nu mă ține nimeni. Sunt încă aptă, am vârsta adecvată, nu e o problemă. Dar, dacă aș sfătui-o pe Adina de la 20 de ani, i-aș spune să mai facă încă un copil, pentru că e altceva, e gașca mai mare!”, a declarat Adina Buzatu pentru sursa mai sus-menționată.


”O, îmi doream să fiu bunică de când avea Sara 18 ani, pentru că mie îmi plac copiii la nebunie. Am o mulțime de finuți și acum urmează iarăși să botez. Eu botez în fiecare an, cred că o să fiu o bunică excepțională. Deja, eu cu Sara avem discuții și glume pe tema asta. I-am zis: lași copilul la mine și pleci! Ea mi-a zis: cine îți dă, dragă, ție copilul! De parcă pe tine nu te-am crescut eu!”, a adăugat stilista.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR