Categorii: Știri Stiri externe Viral

Doi frați din Germania vor să legalizeze incestul. Cei doi au patru copii. ”Nu știam că este ilegal să dormim împreună”

Doi frați incestuosi din Germania își continuă lupta legală pentru a legaliza incestul, frații Patrick Syuebing și Susan Karolewski având patru copii împreună.”Nu știam că este ilegal să dormim împreună”.

O pereche de frați incestuoși care s-au îndrăgostit și au avut patru copii împreună cer să fie revocate legile incestului, care interzic în prezent relația între frați.

Patrick Syuebing s-a reunit cu sora mai mică Susan Karolewski la mai bine de 20 de ani după ce s-a mutat într-o casă de plasament în Germania de Est, când a fost atacat de tatăl lor.

Cei doi frați au început să aibă relații sexuale

La șase luni după ce și-au redescoperit familia biologică, tânărul care avea la vremea respectivă 23 de ani, și Susan, care are dizabilități mintale, au început să aibă relații sexuale, după ce mama lor, Ana Marie, a murit.

Din incestul celor doi s-au născut patru copii, dintre care doi sunt cu handicap grav.

Cuplul a ajuns la Curtea Drepturilor Omului

În 2001, cuplul s-a axat pe modificarea legilor Germaniei, cu una care face sexul între frați ilegale, perechea ajungând chiar până la Curtea Drepturilor Omului în 2012.

La acea vreme, Patrick spunea: „Nu ne simțim vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat între noi. Am devenit capul familiei și a trebuit să-mi protejez sora.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Este foarte sensibilă, dar ne-am ajutat unul pe altul în această perioadă foarte dificilă și în cele din urmă acea relație a devenit fizică. Nici nu știam că facem ceva rău când am început să dormim împreună. Nu ne-am gândit să folosim prezervativul.

Nu știam că este ilegal să dormim împreună”.

Patrick a adăugat că mama lor „nu ar fi aprobat” relația dintre el și sora lui, a relatat The Mirror.

Susan a apărat relația pe care o are cu fratele ei, spunând: „Nu ne-am cunoscut în copilărie, nu este la fel pentru noi. Ne-am îndrăgostit ca adulți și dragostea noastră este reală. Nu putem face nimic în acest sens.”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR