Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Doctorii mi-au spus că bebelușul meu a murit în uter, dar s-a născut viu. El este miracolul meu de Crăciun”. Povestea femeii din UK care a devenit mamă deși medicii i-au spus că bebelușul a murit în pântece

O mamă sărbătorește nașterea “miracolului său de Crăciun” după ce i s-a spus în mod greșit că bebelușul ei a murit în uter. Hannah Cole, în vârstă de 27 de ani, a fost internată la Bradford Royal Infirmary (BRI) după ce i s-a rupt apa prematur, la 20 de săptămâni. “A fost stresant și plin de suișuri și coborâșuri. A fost la terapie intensivă. Sunt doar ușurată. A fost un rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun”.

Medicii i-au spus a doua zi că bebelușul a murit după ce nu au putut detecta bătăile inimii și au programat-o pe Hannah pentru un travaliu indus.

Dar un “instinct” că fiul ei este încă în viață a încurajat-o pe Hannah să ceară spitalului o ultimă scanare și atunci medicii au găsit din nou bătăile inimii.
Oakley Cole-Fowler s-a născut în cele din urmă la doar 24 de săptămâni și trei zile, pe 30 octombrie, cântărind 780 de grame, transmite dailymail.co.uk

“Miracolul meu de Crăciun”

Șefii spitalului și-au cerut scuze pentru “suferința și anxietatea cauzate” familiei.

Hannah a declarat: “A fost stresant și plin de suișuri și coborâșuri. A fost la terapie intensivă. Sunt doar ușurată. A fost un rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun”.

Oakley urmează să rămână în spital cel puțin până la data inițială de naștere, 9 februarie 2023.

Bebelușul a fost diagnosticat cu enterocolită necrozantă

Hannah, din Wibsey, West Yorkshire, l-a descris pe Oakley ca fiind un ‘mic luptător’ și a spus că au fost câteva luni ca un rollercoaster.

Micuțul Oakley a fost operat când avea doar opt zile, după ce a fost diagnosticat cu enterocolită necrozantă, în care țesuturile din intestin se inflamează și mor.

De asemenea, i s-a montat o pungă de stoma și urmează alte intervenții chirurgicale în primăvara anului viitor.

27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Hannah a declarat: “Sperăm că îl vom putea aduce acasă în câteva luni. Mă simt un pic pierdută în acest moment pentru că nu este acasă”.

Tânăra mamă a explicat că, în timp ce Oakley a fost conectat la un ventilator, acum respiră fără niciun fel de asistență și ‘a progresat cu pași repezi”.

Ea a adăugat: ‘Abia aștept să îl aduc acasă și să putem fi o familie normală”.

Hannah a depus o plângere la BRI în legătură cu tratamentul la care a fost supusă în timpul sarcinii cu Oakley.

Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust a confirmat că o investigație a evenimentelor din jurul scanărilor ei din octombrie s-a încheiat.

Un purtător de cuvânt a declarat: “Am încheiat ancheta noastră, care este acum împărtășită cu doamna Cole. Am dori să trimitem felicitările noastre ei și familiei sale pentru nașterea lui Oakley și dorim familiei să fie bine în timpul lungii sale călătorii neo-natale”.

În octombrie, Sarah Hollins, director de moașe la Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust, a declarat: “În numele Trustului, aș dori să-mi ofer scuzele mele sincere pentru suferința și anxietatea cauzate doamnei Cole în ceea ce privește tratamentul și îngrijirea primite în timpul sarcinii sale actuale”.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR