Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Din trecutul lui Seghei Mizil. ”Vindeam numai afară, rupeam, mergeam la galerii cu catalogul, arătam și vindeam”

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri din trecutul său în cadrul unui podcast. Acesta a votbit despre marea sa pasiune, pictura, dar și despre cum reușea să-și vândă tablourile cu ani în urmă. ”Vindeam numai afară, rupeam, mergeam la galerii cu catalogul, arătam și vindeam”, a dat detalii Serghei Mizil despre acea perioadă.

Serghei Mizil a trăit o viață aventuroasă în perioada comunistă. Acesta a fost prieten cu Nicu Ceaușescu, alături de care organiza petreceri incredibile, împreună cu gașca lor. Nicu Ceaușescu a fost fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

În cadrul podcast-ului „Istoria secretă” cu Ionuț Cristache, Serghei Mizil a făcut dezvaluiri din trecutul său, vorbind despre perioada în care a fost pictor și despre cum își vindea tablourile.

Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul ministru milionar, păzit de bodyguard în restaurant!...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră

Din trecutul lui Seghei Mizil. ”M-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut, ca orice om, să pot să trăiesc la nivelul asta din ce-mi place să fac”

„Vindeam numai afară (n.r. picturi) – rupeam, mergeam la galerii cu catalogul, arătam și vindeam. Sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, sunt membru UNESCO”, a explicat Serghei Mizil la podcastul respectiv, potrivit libertateapentrufemei.ro.


„După Revoluție m-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut, ca orice om, să pot să trăiesc la nivelul asta din ce-mi place să fac, din pictură. Eu am fost ultima promoție a lui Ciucurencu, care a fost unul dintre cei mai mari pictori români și am avut un mare avantaj pe chestia asta că el venea și nu prea ne mai ținea minte”, a adăugat acesta.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?