Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Diana Munteanu face senzatie la Formula 1, în Monaco! Vedeta a plecat cu elicopterul pe tărâmul bogaților

Diana Munteanu face furori în acest weekend, vedeta făcându-și apariția la Monaco. Vedeta strălucește la propriu și încinge internetul cu aparițiile sale. Mai mult, prezentatoarea TV se află pe tărâmul bogaților, unde se bucură de experiențe inedite. Diana Munteanu a plecat cu elicopterul la cursa de Formula 1 de la Monaco.

Duminică, pe străzile fermecătoare din Monte Carlo se va desfașura cea de a 68-a ediție a Marelui Premiu de Formula 1 găzduit de Monaco.

Vedeta a onorat o invitație tocmai la Monaco. În acest weekend, prezentatoarea TV a primit invitația din partea unei companii de a urmări Formula 1 de la Monaco.

 

Diana Munteanu și-a pus pe jar fanii

Blondina și-a început experiența făcând turul cu un elicopter privat. Diana Munteanu, îmbrăcată într-o rochie albă și încălțată în pantofi cu toc, a văzut principatul Monaco de sus. Ulterior, vedeta de la Antena 1 s-a pozat într-un costum de baie din două piese, și și-a arătat silueta bine lucrată. Apoi, vedeta s-a plimbat  la bordul unui yaht luxos.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Circuitul din Monte Carlo este doar unul dintre cele 3 trasee care se află în F1 încă din sezonul de debut, din 1950. Celelalte două sunt Spa-Francorchamps și Silverstone. O victorie aici înseamnă enorm pentru orice pilot.

Când s-a desfășurat prima ediție

Prima editie desfășurată pe străzile cochete din Monte Carlo a avut loc pe 14 aprilie 1929. Din păcate, istoria acestui mare premiu de formula 1 este marcată de patru decese. Unul dintre cele mai dramatice episoade s-a petrecut în 1955, când liderul cursei, Alberto Ascari, a făcut un accident în zona portului și a ajuns cu monopostul în apă.

Un alt moment memorabil s-a petrecut în 1988, când unul dintre cei mai mari piloți din istorie, Ayrton Senna, a lovit zidurile de protecție în momentul când avea un avantaj uriaș în cursă.

Marele Premiu de la Monaco a fost mult timp considerat a fi bijuteria coroanei F1. Celebrități din întreaga lume vor fi prezente la eveniment.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”