Categorii: Monden Vedete Romania

Diana Dumitrescu nu mai alăptează, după două luni de la naștere

Diana Dumitrescu nu mai alaptează, după două luni de la naștere. Proaspăta mămică a explicat care a fost motivul și a vorbit despre noua viață alături de fiul său. 

Actrița e în al nouălea cer de când a devenit mamă, deși acum nu îl mai alăptează pe fiul ei, care a primit numele Carol Anton. 

Diana Dumitrescu nu mai alăptează

Diana a povestit că băiețelul său refuza să mai bea laptele său, așa că s-a văzut nevoită să îl hrănească doar cu lapte praf. 

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte șase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înțărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate și nu a mai vrut”, a spus Diana.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Actrița a mai povestit și că s-a chinuit foarte tare să rămână însărcinată, iar atunci când a aflat că va deveni mamă a preferat să se bucure în intimitate. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO