Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dezvăluirile lui Liviu Guță. ”Nu am cântat niciodată în București și nu am să cânt niciodată”

Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni online, că nu a cântat niciodată în Capitală. ”Nu am cântat niciodată în București și nu am să cânt niciodată. Eu am clienții mei de 25 de ani, care mă cheamă peste tot, în afară, în România”, a declarat cântărețul de manele. Artistul a explicat și care este motuivul pentru care nu a făcut acest lucru.

Liviu Guță a fost prezent la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a mărturisit că nu a cântat niciodată în București, ci doar la evenimente care nu au avut loc în Capitală.

De asemenea, Liviu Guță a mărturisit că este singurul dintre artiștii din breasla sa care nu au pățit nimic la niciun eveniment pe care l-a susținut.

Dezvăluirile lui Liviu Guță. ”Dacă aș fi cântat, probabil eram mâncat demult, pentru că sunt foarte mulți oameni răi”

 

“Eu, în primul rând, nu am cântat niciodată în București și nu am să cânt niciodată. Eu am clienții mei de 25 de ani, care mă cheamă peste tot, în afară, în România. Dacă aș fi cântat, probabil eram mâncat demult, pentru că sunt foarte mulți oameni răi și îmi pare rău că e chestia asta. Dacă cineva vine și îmi spune să cânt la nunta lui, îi spun ”Nu, nu pot și nu vreau să cânt în București. Dacă o ții în altă parte, ok”.Nu cânt, pentru că știu că aici, vorbesc strict la lăutari, muzicanți și așa mai departe, îți fac manevre”, a detaliat Liviu Guță, relatează wowbiz.ro.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Sunt singurul care nu a pățit nimic la nicio cântare. Probabil de aceea sunt și dușmănit. Nu am luat niciodată în viața mea vreo palmă la nicio cântare. A fost înjurat odată, de unul beat, dar în fine. Nu e normal să îți iei palme la cântări, dar știi de ce? Unii muzicanți le dau voie. Nu am fost niciodată amenințat, pentru că eu am fost băiat finuț cu toată lumea. Un șmecher adevărat nu are cum să lovească un muzicant, pentru că și el se respectă pe el, are și el un nivel”, a adăugat artistul.

Liviu Guță a divorțat a doua oară

Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai a anului 2021 că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție. Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. “Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță.

“Nu mai avem nimic de împărțit. Ea deja are pe cineva. Nu am nimic cu ea personal. Eu am divorțat de fiecare dată, de ambele soții. Rămân prieten doar cu cine vreau eu. Am rămas puțin șocat de unele chestii la cea de-a doua soție. Cu prima mea soție sunt foarte bun prieten. Ne înțelegem perfect, ne creștem copiii separat. I-am neglijat pe copii. Sunt fericit după al doilea divorț”, a completat acesta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR