Categorii: Monden Vedete Romania

Dezvăluiri incendiare despre noul iubit al Mariei Constantin! Bărbatul ar fi încă însurat

Maria Constantin nu are deloc în dragoste! Solista de muzică populară a trecut prin două divorțuri, s-a despărțit recent de fostul fotbalist Dacian Varga, iar acum se zvonește că s-ar iubi cu un bărbat însurat.

Dezvăluiri incendiare despre noul iubit al Mariei Constantin!

În plus, fosta soția a lui Marcel Toader ar fi cântat la botezul copilului noului iubit și al actualei soții a bărbatului, scrie Spynews.ro.

Totul s-ar fi terminat cu mare scandal, iar soția înșelată ar fi bătut-o pe Maria Constantin la o petrecere. De asemenea, actualul iubit al artistei ar fi părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat împreună cu Maria.

Lucrurile stau, însă, altfel! Apropiații cântăreței au aruncat bomba și au mărturisit că iubitul ei nu s-a despărțit de soție. Conform sursei citate mai sus, Maria Constantin și bărbatul se cunosc de mai multă vreme.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Maria Constantin a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapota, cu care are și un băiețel, dar și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a murit în 2019, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. La începutul acestui an, solista s-a despărțit și de Dacian Varga. Cei doi formau un cuplu de aproape doi ani.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat