Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dezvăluiri din viața amoroasă a Monicăi Tatoiu. ”Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața sa amotoasă din tinerețe. Binecunoscuta femeie de afacei a mărturisit că a fost infidelă. ”Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni online.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Prezentă la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, realizată de Oana Radu, Monica Tatoiu a vorbit deschis despre viața sa amoroasă din trecut și despre infidelitate.

Dezvăluiri din viața amoroasă a Monicăi Tatoiu. ”M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logodnicul meu”

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logodnicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a mai spus femeia de afaceri.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?