Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dezvăluiri din viața amoroasă a Monicăi Tatoiu. ”Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața sa amotoasă din tinerețe. Binecunoscuta femeie de afacei a mărturisit că a fost infidelă. ”Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni online.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Prezentă la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, realizată de Oana Radu, Monica Tatoiu a vorbit deschis despre viața sa amoroasă din trecut și despre infidelitate.

Dezvăluiri din viața amoroasă a Monicăi Tatoiu. ”M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logodnicul meu”

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logodnicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a mai spus femeia de afaceri.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR