Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Detalii neștiute despre cununia civilă a lui Nicole Cherry. ”Despre cost nu aș putea să spun”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a dat detalii despre cele mai importante evenimente din viața sa. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a oferit detali neștiute de la cununia civilă cu Florin Popa, dar și de la botezul fiicei lor. ”Despre cost nu aș putea să spun”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

Despre cele două evenimente importante care au avut loc în viața ei anul acesta a oferit Nicole Cherry detalii pentru revista Viva.

Detalii neștiute despre cununia civilă a lui Nicole Cherry. ”Nu am avut telefonul nici măcar o secundă, m-am bucurat de fiecare moment”

”Cununia a fost într-adevăr extrem de frumoasă, atât cununia, cât și botezul fetiței. Ne-am simțit extraordinar de bine și invitații noștri, la fel. Cât despre ținute, prima rochiță, cea de la biserică, a fost extrem de lejeră și m-am simțit minunat, iar cea de-a doua a fost fix cum mi-am dorit-o, iar accesoriile detașabile au făcut-o să fie o altă rochie, după ce am ieșit pe ringul de dans și am dansat. Mi-am dorit cele două ținute extrem de tare și cred că am făcut cea mai bună alegere. Despre cost nu aș putea să spun și nici nu mi-a plăcut niciodată să spun lucrul ăsta, dar nu mai contează, atâta timp cât m-am simțit bine”, a detaliat Nicole Cherry.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Ambele evenimente s-au desfășurat absolut minunat, fix cum mi-am dorit. A fost ideea amândurora să facem cele două evenimente în aceeași zi. Atmosfera a fost incredibilă, eu am dansat toată noaptea, fix cum ați văzut pe Story-uri. Nu am avut telefonul nici măcar o secundă, m-am bucurat de fiecare moment și am vrut ca oamenii să se distreze la fel de bine ca mine, și s-a și întâmplat asta. Am avut multe mesaje frumoase imediat după petrecere, și asta cumva a reușit să mă facă și mai fericită și să-mi dau seama că am ales muzica și absolut toate detaliile perfect, ca invitații mei să se simtă minunat”, a mai spus artista.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important