Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Denisa Tănase, momente de coșmar. “Curg apele pe mine. Nu pot să mă opresc din tremurat”

Denisa Tănase a trecut prin clipe de coșmar în avion, înainte de aterizare. Solista a intrat în panică din cauza turbulențelor. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare experiența prin care a trecut. “Nu pot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierzi contactul cu realitaea și nu-ți mai aduci aminte exact”, a povestit Denisa pe Instagram.

Avionul în care era artista a trecut printr-o furtună care a creat turbulențe, chiar înainte de aterizare. Artista se întorcea din Germania, de la un eveniment important, atunci când, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul s-a confruntat cu probleme la aterizare.

Fosta artistă s-a speriat foarte tare în timp ce se află în avion.Vedeta a mărturisit experiența șocantă pe Instagram. Blondina s-a speriat extrem de tare și nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Vedeta a început să facă exerciții de respriratie.

“Nu pot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierzi contactul cu realitaea”

“Am 1000 de grade,tensiunea 20, curg apele de pe mine și nu pot să mă opresc din tremurat. A fost rău. La aterizare am trecut chiar pe sub un nor foarte negru și cred că am trecut printr-o ploaie torențială, pentru că se vedea ca o perdea întunecată și avionul a început să facă stânga, dreapta.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nu pot să vă reproduc sută la sută, pentru că în momentul ăla, de frică, pierzi contactul cu realitatea și nu-ți mai aduci aminte exact. Eu mă țineam foarte strâns de scaun și involuntar am început să fac exerciții de respirație. Eram în spate și automat cred că am simțit chestia asta mult mai tare decât mijlocul și fața avionului.”, a povestit Denisa pentru click.ro

“Mă întorceam din Germania, de la un eveniment”

Denisa Tănase a mărturisit că a călătorit în interes de serviciu, iar acum se simte mai bine.

“Noi avem un brand lansat în urmă cu 4 ani, iar acum avem filiale în 47 de orașe din opt țări. Este o afacere de familie. Mircea se ocupă de proiectul imobiliar, eu de business-ul de cosmetice. Raluca, sora mea, este de asemenea implicată.”, a declarat Denisa Tănase pentru click.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR