Categorii: Monden Vedete Romania

De ce nu a mai apărut Viorel Lis la TV. Oana Lis a spus motivul

Viorel Lis nu a mai apărut la televiziune de un an. Oana Lis, soția sa, a explicat care este motivul.

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, era, până nu demult, o prezență constantă la emisiunile de televiziune. În ultima perioadă de timp, acesta însă nu a mai apărut la TV. Oana Lis a explicat că motivul este legat de problemele de sănătate cu care se confruntă partenerul ei de viață.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări.

Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a declarat Oana Lis la o emisiunea de televiziune, relatează spynews.ro.

Viorel Lis se tratează la clinici private de teama coronavirusului

Oana Lis a mai dezvăluit că soțul său, Viorel Lis nu s-a mai internat în spital de teama noului coronavirus. Acesta merge să își facă controale și să se trateze la clinici particulare.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, a mai spus Oana Lis.

 

Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cel mai greu moment pentru Oana Lis

Recent, Oana Lis a povestit despre o situație extrem de dificilă prin care a trecut cu soțul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Cei doi se aflau în mașină când lui Viorel Lis i s-a făcut brusc rău.

”Mi-aduc aminte cu fiori o zi în care… acu eram cu Viorel în mașină… ne amuzam de ceva și în secunda 2…în nici o juma de oră…eram la spital. Dintr-o dată, i se dăduse gură într-o parte și nu mai putea vorbi bine, semnele unui AVC… norocul lui maxim că era cu mine în acel moment și nu singur…

Apoi, e trebuit să iau o decizie vizavi de tratamentul aplicat și îmi aduc aminte că parcă eram într-o transă…atunci și m-am pus în genunchi pe jos într o hol de-al spitalului, plângând și m-am rugat la Dumnezeu cu o putere și o durere în suflet cum nu mai avusesem niciodată… și l-am rugat…”Te rog, Doamne, mai dă-mi-l cum era… nu vreau să ajungă o legumă…

Vreau să mai pot vorbi cu el și să-mi răspundă, să râdem împreună…” și , într-adevăr ruga mi-a fost ascultată, m-a luminat să iau decizia potrivită pentru el și cu ajutorul medicilor…și al tratamentului aplicat și a revenit!”.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”