Categorii: Monden Știri Vedete Romania

De ce a susținut-o Andreea Bănică pe Claudia Pătrășcanu în divorțul de Gabi Bădălău. ”Nu mi-am dorit niciodată”

Andreea Bănică a dezvăluit de ce a ales să o susțină pe fosta colegă de trupă în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. ”Poate că nu îmi doream să ajung într-un astfel de proces. Nu mi-am dorit niciodată. Am simțit că are nevoie de cineva care o cunoaște”, spune vedeta

Artista a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit motivul pentru care a ales să îi fie alături Claudiei Pătrășcanu.

Cântăreața a spus că nu și-a dorit să fie implicată în procesul de divorț. Artista a spus că empatizează cu situația Claudiei Pătrășcanu.

Andreea Bănică, mărturisiri despre divorțul Claudiei Pătrășcanu

„Poate că nu îmi doream să ajung într-un astfel de proces. Nu mi-am dorit niciodată. Am simțit că are nevoie de cineva care o cunoaște, care are curaj să spună. Îți trebuie un anumit curaj să spui asta. (…) Claudia având doi copii. Suntem mame…”, a declarat cântăreața.

Andreea Bănică este unul dintre martorii din proces. În trecut, ea a dat detalii sensibile din viața prietenei ei de dinainte de proces.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce spunea Andreea Bănică despre divorț

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta’, a mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit  pe 16 decembrie la tribunal pentru un nou termen.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni pentru un nou termen la tribunal

Avocata lui Gabi Bădălău a precizat  că în luna februarie cei doi se vor întâlni pentru un nou termen la tribunal.

„S-a acordat un nou termen în februarie pentru a se finaliza raportul de evaluare psihologică a copiilor și poate se soluționează o nouă cerere de strămutare formulată de doamna Bădălău”, a spus avocata lui Gabi Bădălău.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR