Categorii: Monden Vedete Romania

De ce a plecat Whats’Up din România. Fosta lui iubită a clarificat totul: ‘Aș vrea să spună el’

Whats’Up a reușit să-și șocheze fanii, după ce a postat o fotografie cu el din fața aeroportului, mărturisind că va părăsi România pentru o perioadă de timp. 

„Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând. Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a scris What’s Up în dreptul fotografiei.

What’s Up s-a despărțit de Alice Badea

Alice Badea, fosta lui parteneră, a confirmat că nu mai este împreună cu artistul și a recunoscut că relația lor s-a terminat. În plus, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar imaginile în care apăreau ca doi îndrăgostiți nu mai există.

De asemenea, Alice Badea a mărturisit că Whats’Up a ales să plece din România pentru a-și rezolva unele probleme de sănătate și să se recupereze după despărțire.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri”, a declarat Alice Badea.

What’s Up i-a cerut iertare fostei sale soții, Simina

What’s Up a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Simina, fosta sa soție, a fost și ea prezentă în platou.

Îndemnat de Cătălin Măruță, care i-a fost naș la nunta cu Simina, What’s Up i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct.

“Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”, a spus artistul.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat