Categorii: Știri Stiri Romania

De ce a părăsit subit Mihai Gâdea platoul emisiunii! Prezentatorul tv a explicat ce s-a întâmplat

Luni seară, 23 noiembrie, Mihai Gâdea a părăsit subit platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3. Prezentatorul tv a ieșit din platou și nu s-a mai întors. 

Inițial, Mihai Gâdea i-a anunțat pe telespectatori că nu se simte bine, iar după pauza publicitară nu s-a mai întors în platoul emisiunii ‘Sinteza Zilei’. El a fost înlocuit de Oana Zamfir.

Recent, Mihai Gâdea a revenit la emisiune și a explicat care au fost motivele pentru care a lipsit din emisiune. Acesta a precizat că un om drag lui este în stare gravă la spital. Este vorba despre stareţul Mănăstiri Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir.

De ce a plecat din emisiunea de la Antena 3

‘Unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am întâlnit în această viaţă, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima că acolo să se întâmple o minune. Vreau să vorbesc despre acest om pentru a vă invita, cei ce credeţi în Dumnezeu, să vă rugaţi pentru el’, a declarat Mihai Gâdea.

Realizatorul tv a povestit cu nostalgie despre momentul în care l-a vizitat și modul cum a fost primit de stareț.

Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după divorț
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

‘Am fost la Rădăuţi să văd oraşul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-a primit. Şi când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur şi simplu… Mă rog şi eu. Vă rog să vă rugaţi pentru Părintele Iustin. Nu ştiu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toţi copiii de acolo ştiu sigur că se roagă’, a mai spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Cine este soția lui Mihai Gâdea

Partenera de viață a lui Mihai Gâdea, Agatha, este o prezență discretă. Cei doi formează un cuplu de 17 ani. Agatha este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha este foarte pasionată de sport.

Mihai Gâdea și Agatha au o fată, pe Karina Maisha, care a împlinit recent 18 ani.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?