Categorii: Monden Vedete Romania

De când muncește Amalia Năstase. ”Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea”

Amalia Năstase a început să muncească încă din adolescență. Fosta parteneră de viață a legendarului jucător de tenis Ilie Năstase a recunoscut că era extrem de cheltuitoare și nu îi ajungeau niciodată banii.

 

La 16 ani, Amalia Năstase avea deja trei joburi și asta pentru că era o adolescentă cjheltuitoare și nu-i ajungeau finanțele.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat. Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin mintea că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani.

După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi. Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a dezvăluit Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important