Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Fostul fotbalist a fost surprins cu ochii în lacrimi, în timp ce se apropie de sicriul suveranei.

David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. “Toată lumea vrea să fie aici pentru a face parte din această experiență și pentru a onora ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi”, spune fostul jucător. Vedeta a împărțit sandvișuri și gogoși cu ”colegii” săi de la rând.

David Beckham, a făcut senzație când a ajuns să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a.

Fostul căpitan al naționalei Angliei a declarat pentru Sky News că s-a alăturat cozii vineri dimineață la ora 2:00 și a așteptat 12 ore la rând, mulți dintre ei recunoscându-l abia după-amiază

David Beckham a așteptat la coadă timp de 12 ore

Beckham, un prieten al familiei regale care a fost prezent la nunta lui Henry și Meghan în 2018, s-a alăturat miilor de oameni care stau la coadă pe malul Tamisei pentru a vedea sicriul Reginei, care se află în Westminster Hall.

Potrivit presei britanice, Beckham se află de aproximativ 12 ore la coadă, care are acum o lungime de peste 8 kilometri.

Vedeta a împărțit sandvișuri și gogoși cu ”colegii” săi de la rând

Purtând un costum negru și o șapcă, fostul fotbalist al Angliei, al lui Real Madrid și al lui Manchester United a împărțit sandvișuri, sorbet de lămâie și gogoși cu restul persoanelor aflate la coadă.

Oamenii l-au zărit pe Beckham în mulțime și au făcut poze cu el, întrerupând coada normală.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Am crezut că venind la ora 2 dimineața voi fi mai liniștit. M-am înșelat. Toată lumea a avut asta în minte”, a declarat Beckham la ITV despre numărul mare de oameni de la coadă.

“Oamenii de aici sunt de toate vârstele. Era o doamnă de 84 de ani care se plimba. Era un bărbat de 90 de ani. Toată lumea vrea să fie aici pentru a lua parte la această experiență și pentru a onora ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi“, a continuat el.

“Pentru a fi aproape de Majestatea Sa. Am putut vedea cu toții dragostea care se arată pentru cât de special a fost și pentru moștenirea pe care o lasă în urmă. Este o zi tristă, dar este o zi în care trebuie să ne amintim de moștenirea incredibilă pe care a lăsat-o”, a conchis el.

Beckham nu a fost singura celebritate care s-a alăturat cozii în aceste zile, iar fostul prim-ministru Theresa May a fost și ea printre primii care și-a prezentat omagiile reginei, după ce și-a așteptat rândul ca toți ceilalți.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat