Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Daniela Crudu își vinde apartamentul. ”Prețul din listă este negociabil”

Daniela Crudu, în vâstă de 33 de ani, a decis să își vândă apartamentul din București.  Vedeta a postat imagini cu locunța sa. Fosta asistentă de televiziune a făcut postarea și pe o platformă de vânzare a imobilelor.”Prețul din listă este negociabil”, a anunțat Daniela Crudu, care a dat ș numeoase detali despre apartamentul său.

Daniela Crudu își vinde apartamentul pe care îl deține în Capitală.

Bruneta a făcut anunțul în mediul online și pe un site de imobiliare, acolo unde a dat mai multe detalii despre locuința sa, pentru care cere 99.000 de euro.

Daniela Crudu își vinde apartamentul. ”Apartamentul se pretează atât pentru locuit, dar si pentru spațiu comercial

”Îmi vând apartamentul”, i-a anunțat Daniela Crudu pe cei care îu urmăresc activitatea în mediul online.

Va prezentam spre vanzare un apartament compus din 2 camere, cu o suprafata de 88 mp, situat intr-un imobil D+P+4, in zona Drumul Taberei, foarte aproape de mijloacele de transport/Metrou.  Imobilul este situat la Parter (inalt), blocul avand si Demisol, cu o suprafata utila de 77 mp si terasa inchisa de 10, 73 mp, construit in anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioara, centrala termica pe gaz, loc de parcare subteran, accesul in complex este prevazut cu bariera, mobilat si utilat modern. Apartamentul se preteaza atat pentru locuit, dar si pentru spatiu comercial/firma/cabinet, datorita pozitiei cat si pentru faptul ca este situat la parter si beneficiaza de acces direct din strada. Pretul din lista este negociabil iar documentatia apartamentului este completa si pregatita pentru vanzare. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie”, se arată pe site-ul de imobiliare unde a fost postat anunțul de vânzare.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Surorile Crudu  și-au făcut cont pe OnlyFans

De curând, surorile Crudu, Daniela și Ana Maria, au decis să își facă cont pe platforma cu conținut pentru adulți OnlyFans. Mai întâi și-a făcut cont Daniela Crudu, iar ulterior sora sa, Ana Maria. Pentru cei care doresc să vadă imagini fierbinți cu sora Danielei Crudu, abonamentul lunar este de 15 dolari.  „Cu OnlyFans-ul merge foarte bine. Am ședințe foto încontinuu. Soțul îmi face pozele, nici nu mai am timp de nimic! Sunt prinsă până peste cap!”, a declarat Ana Maria Crudu pentu click.ro.

 

Daniela Crudu are un tarif mai mare. Abonamentul lunar care trebuie achitat de cei care doresc să o vadă pe focoasă brunetă în ipostaze provocatoare este de 20 de dolari. Daniela a mărturisit, pentru cancan.ro, că nu își dorește să facă content împreeună cu sora sa, ci singură. „Content împreună cu ea nu vreau să fac, că mă vând bine singură și nu vreau să fac cu ea pentru că nu mă simt eu bine. Nu vreau. Îmi place singură”, a spus năbădăoasa brunetă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?