Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Daniela Crudu, criză de nervi în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Vedeta i-a aruncat cu florile în față lui nea Marin

Daniela Crudu a avut o reacție neașteptată în emsiunea „Poftiți pe la noi. Fosta asistenta TV a avut un mic conflict cu Nea Mărin, după ce acesta a jignit-o în emisiune. Mai mult, Daniela Crudu i-a aruncat cu florile în fata lui Nea Mărin. Raluka, Ana Baniciu, Liviu Varciu, Virgil Mănescu și Andrei au fost surpinsi de reacția Danielei.

Daniela Crudu, Raluka și Ana Baniciu au fost de data aceasta vedetele invitate în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, pezentată de nea Mărin.

În ediția din 17 ianuarie, a izbucnit un conflict între Daniela Crudu și Nea Mărin, după ce Daniela Crudu i-a arătat o poză mai veche cu ea.

„Arată-mi și mie o fotografie cu tine înainte să te ciopârțești. Eu vreau să te văd”, a fost rugămintea pe care a avut-o Nea Mărin pentru Daniela Crudu, scrie a1.ro.

Daniela Crudu a făcut o criză de nervi

Nea Mărin a fost impresionat de fizicul Danielei Crudu, la vârsta de 18 ani, subliniind că frumusețea naturală o avantaja mai bine.

Se pare că Daniela Crudu s-a simțit jignită de cuvintele adresate de Nea Mărin, pentru că aceasta s-a ridicat de la masă, a luat florile dintr-o vază și a aruncat cu ele în coregraf.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta”

Imediat, Daniela s-a ridicat de la masa și a aruncat cu geanta pe jos. Criza de furie a asistentei TV nu a luat sfârșit, pentru că aceasta a izbucnit în plâns și l-a acuzat pe Nea Mărin că o jignește în mod voit, tot timpul.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus ea, după ce Nea Mărin a încercat să o împace.

Raluka și Ana Baniciu au comentat situația și au ironizat reacția lui Nea Mărin.

 

”Nea Marin nu știa ce l-a lovit, nu știa ce se întâmplă. Un meteorit, ceva”, a spus Raluka.

”Îi durea un mare pumn lui nea Marin. Si durea. Mi-a spus: Ana, eu am crescut pe Ferentari, eu m-am bătut cot la cot cu toți bărbații. Cum ar fi să nu mă bat cu nea Marin?”, a adăugat Ana Baniciu.

 

Ulterior, criza de nervi a Danielei Crudu a luat sfârșit, s-a liniștit și a revenit în restaurant. Cei doi s-au împăcat, iar emisiunea a continuat.

„Și din mine a ieșit Ferentariul, pot să spun lucrul asta și să recunosc. Dar și matale trebuie să recunoști că ai exagerat. Când eu am investit atâta în mine, tu să spui că arătat nasol și că sunt nasoală”, a încheiat ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR