Categorii: Monden Vedete Romania

Dana Rogoz, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Trimestrul 3 se întâmplă să fie complet diferit de ce mi-aș fi putut imagina vreodată”

Dana Rogoz se află în ultimul trimestru de sarcină. Actrița a făcut mărturisiri despre această perioadă prin care trece.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

”Am intrat în 8 luni ? Vreau să mă bucur cât mai mult posibil de ultimele săptămâni însărcinată, indiferent de haosul din jurul meu!

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Da, trimestrul 3 se întamplă să fie complet diferit de ce mi-aș fi putut imagina vreodată. Dar ce trăiesc eu acum e o minune, care depășește… orice. ❤”, a spus Dana Rogoz într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Zilele trecute, Dana Rogoz le-a mărturisit pretenilor ei virtuali că a mers la un control pentru a vedea cum decurge cea de-a doua sarcină.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”