Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dana Nălbaru a trecut clipe de cumpănă cu băiețelul ei. ”A fost cel mai greu moment din viața mea”

Cântăreața Dana Nălbaru, în vârstă de 45 de ani, formează o familie împreună cu actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 44 de ani. De curând, cei doi au trecut prin momente dificile. Băiețelul lor, Kadri, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. ”A fost cel mai greu moment din viața mea”, a explicat Dana Nălbaru.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

În urmă cu o lună și jumătate, băiețelul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur, Jadri, a trecut printr-o intervenție chirurrgicală complicată.

Dana Nălbaru a trecut clipe de cumpănă cu băiețelul ei. ”Eu am așteptat diagnosticul în mașină”

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng… Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută”, le-a povestit Dana Nălbaru celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, potrivit click.ro.

'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești… Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, a spus și Dragoș Bucur.

„Nu am putut intra amândoi, a trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină… Faptul că am putut să fiu alături de el (n.r. Kadri) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a completat Dana Nălbaru.

 

FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?