Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dan Negru, la un pas de ceartă cu Cătălin Măruţă. ”E vârf pe monden”

Dan Negru a recunoscut că a fost la un pas de a isca un scandal cu Cătălin Măruță, după ce acesta l-a invitat în podcastul lui, iar vedeta Kanal D l-a refuzat.  ‘’ Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă ‘’. Care este motivul neînțelegerilor?

Chiar dacă podcasturile sunt în vogă, în prezent, se pare că acestea nu sunt pe placul tuturor. Recent, Dan Negru a dezvăluit că a refuzat să meargă la multe dintre acestea. Mai mult, prezentatorul TV spune că a fost la un pas de ceartă cu Cătălin Măruță din cauza acestui fapt.

Dan Negru a explicat, pe pagina sa de Facebook, că nu vrea să participe la niciun podcast, în ciuda faptului că există destul de multe pe piaţa din România. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit chiar că a fost la un pas de ceartă cu bunul lui prieten, Cătălin Măruţă, pentru că a refuzat să meargă la podacat-ul acestuia.

”Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă”

 ‘’Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine’’, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru a amintit că a fost la podcastul lui Adi Moisescu. Acesta mai spune că oamenii de televiziune s-au reinventat și s-au îndreptat în aceasta zonă.

”Măruță e vârf pe monden”

”Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu „Coin Talk” de pe Spotify”, a explicat Dan Negru.

Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de 1 Mai! ”Atât s-a putut!”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Chiar dacă declară că apreciază podcasturile, Dan Negru se declară fanul celor din străinătate

‘’Primul podcast care m-a marcat a fost “Dark side of The Earth” cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste!’’, a spus Dan Negru.

”N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite”

Dan Negru a mai spus că legendele lui din YouTube nu sunt podcast. Mai mult, omul de televiziune spune că în România nu prea sunt vedete.

„Cu ceva vreme în urmă, o tv mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite si apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, facănd orice. Podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți. Sau vorba lui Eliade: -Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi opinia publică”, a mai scris Dan Negru pe Facebook.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat