Categorii: Monden Vedete Romania

Dan Negru, detalii din culisele filmărilor pentru Revelion. ” Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru”

Dan Negru a dat detlaii despre cum au decurs filmările de anul acesta pentru show-ul pe care acesta l-a pregătit de Revelion 2021 la postul de televiziune Antena 1.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a povestit cum au decurs filmările pentru programul de Revelion pe care l-a filmat anul acesta, în condiții de criză creată de pandemia de coronavirus.

”Am luat absolut toate măsurile de siguranță necesare, şi asta a fost o „povară” în plus adăugată întregului program, însă ne-am descurcat. Păstrându-se toate normele sanitare, am putut să realizăm un program de Revelion normal, în care artiştii, invitații să se bucure, să cânte, să danseze. E un Revelion firesc, fără panică, teamă sau breaking news-uri. Am încercat să dăm o resetare a anului care pleacă, să o luăm de la capăt ca şi când 2020 n-ar fi existat”, a declarat Dan Negru pentru revista Viva.

Dan Negru, detalii din culisele filmărilor pentru programul de Revelion 2021


Prezentatorul de la Antena 1 a dat și câteva detalii din culise. Acesta a povestit o întâmplare de care a avut parte la filmările pentru programul de Revelion 2021.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Memorabile sunt normele sanitare sub care s-a filmat Revelionul ăsta. Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru în timpul filmării şi omul a tăcut uitându-se la mine. Având masca pe față, nu am reuşit să-mi dau seama dacă zâmbeşte sau strâmbă din nas. Mimica feței dispare cu masca pe față. Nu ştii când omul e de acord sau când nu e”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată anterior.

Dan Negru a povestit care a fost pentru el cel mai greu program de Anul Nou. ”Nu, cel mai greu a fost unul de acum 21 de ani, pe care l-am filmat în direct şi pe care l-am început la 8 seara şi l-am terminat la 5 dimineața. Țin minte că, la Revelioanele în direct, omul pe care-l aşteptam cel mai mult era Gică Petrescu, pentru că el închidea programul cu „Perinița” şi ştiam că, atunci când vine nea Gică, vine şi Perinița, adică se termină noaptea…”.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat