Categorii: Monden Vedete Romania

Dan Negru a dezvăluit cum l-a făcut tatăl său să renunţe la fotbal. “Așa s-a terminat”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a dezvăluit cum l-a determinat tatăl său să renunțe la fotbal.

Dan Negru a mărturisit, pentru as.ro, că a jucat baschet cu ani în urmă. De asemenea, acesta a fost atras și de fotbal, dar tatăl său l-a făcut să se lase. “Am jucat baschet, îmi place baschetul. Sunt un mare fan. Tata a fost antrenor de fotbal. Mă ducea la fotbal, mă ducea la meciuri. Ţin minte că mi-a scos fotbalul din cap tata. M-a pus să dau 3 ture de teren şi m-a pus să trag de la mijlocul terenului. Îţi dai seama că nu ajungeam. Aşa s-a terminat cu fotbalul. Am trecut la baschet. Avea echipă bună Elba în Timişoara. Acum joc baschet de două – trei ori pe săptămână”, a detaliat prezentatorul de la Antena 1.

Acesta a spus și cine este, din punctul său de vedere, cel mai mare jucător de baschet din lume. “Cel mai mare jucător de baschet pe care îl cunosc nu e Jordan şi nici Denis Rodman, ci Drazen Petrovic. A fost pe departe unul dintre cei mai mari jucători de baschet”, a afirmat el.

Dan Negru, amintire cu Lionel Messi

Dan Negru și-a amintit și de un episod petrecut pe stadion, în timpul unei partide de fotbal între Barcelona și Chelsea.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În timpul meciului, o minge șutată de Lionel Messi a ajuns la Dan Negru în brațe.

“Am fost la un meci Barcelona – Chelsea. Am luat bilete proaste, am luat în spatele porţii. Eram mai mulţi, şi cu echipa mea şi cu soţia. În spatele porţii stând, era minutul 87. Era 1-1 şi Chelsea trăgea de timp. Messi trage tare, o bubuie şi unde crezi că ajunge mingea? La Negru în braţe. Unul din spate mi-a luat mingea. Portarul lui Chelsea, în loc să ia multe mingi de unde erau, a zis să o ceară pe aia din tribună. Oamenii trăgeau de timp. Tot stadionul făcea “huuu”. Şi unul din spate îmi bagă un pumn, îmi ia mingea şi o aruncă”, a povestit Dan Negru pentru sursa citată anterior.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR