Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dan Capatos nu vrea să participe la „Asia Express”. ”Le-aș rupe plicurile. Fac urât”

Dan Capatos a vorbit recent despre posibilitatea de a participa la „Asia Express”. Prezentatorul de la Antena Stars consideră că nu ar putea să participe la unul dintre cele mai urmărite show-uri din România, pentru că ar scăpa situația de sub control. ”Le-aș rupe plicurile. Fac urât”, a spus acesta. 

Jurnalistul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre participarea la „Asia Express”. Prezentatorul Tv consideră că nu ar fi potrivit pentru emisiune și a mărturist că ar scăpa situația de sub control.

Dan Capatos a adăugat că nu poate fi fair-play, iar impulsivitatea sa i-a adus probleme, fiind interzis  în mai multe baze de tenis.

Dan Capatos, despre participarea la „Asia Express”

„Un asemenea fairplay de care eu nu sunt capabil niciodată. De aia nu mă duc la „Asia Express”. Ce că le-a pitit aia două țevi, eu le-aș rupe plicurile. Ceva rău! Nu pot să fiu fairplay. Mă uit la fiul meu și este de un fairplay incredibil. Sunt interzis prin niște baze de tenis, pentru că m-am certat cu ăia. Vorba vine că sunt interzis… dar fac urât”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos a vorbit și despre fiul său, care și-a dorit să exceleze în tenis, un sport pe care jurnalistul îl ura. Prezentatorul TV și-a schimbat perspectiva când fiul său a început să practice “sportul cu rachetă“.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Eu uram tenisul“

Andrei, fiul lui Dan Capatos, ocupă  în prezent locul 12, pe țară, la categoria sa de vârstă.

“Eu uram tenisul până s-a apucat el de tenis. Andrei a făcut 11 ani. El e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, acum e pe 90, deci evoluează frumos”, a mai spus prezentatorul TV.

Dan Capatos, probleme grave de sănătate

Realizatorul TV a dezvăluit că are probleme grave de la vârsta de 24 de ani, dar a învățat să trăiască cu asta.

“Eu de la 24 de ani sunt hipertensiv. Am mai avut puseuri de genul acesta și niciodată nu vin în momentul în care ai vreo enervare, stres. Ele vin pe fond de relaxare. Majoritatea puseurilor le-am făcut în weekend, spre exemplu. Zici că ești ok și atunci te bușește” , a mai adăugat Capatos.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat