Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”A închis toate căile de comunicare”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a dat cărțile pe față despre relația în care a rămas cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei copii. Muzicianul, în vârstă de 59 de ani, a explicat că relația dintre ei nu este una bună după ce s-au separat. ”A închis toate căile de comunicare”, a a afirmat solistul trupei Holograf.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

La podcastul ”Fără Filtre”, Dan Bittman a vorbit despre Liliana Ștefan, explicând că nu au rămas în relații bune după ce s-au separat. Artistul a afirmat că și-ar fi dorit să rămână în relații bune cu fosta sa parteneră, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. De asemenea, Dan Bittman a spus că atunci când s-au separat, i-a lăsat Lilianei Ștefan casele pentru ca aceasta să nu aibă dificultăți din punct de vedere financiar.

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. ”Voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii. Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială”, a declarat Dan Bittman, notează wowbiz.ro.

TOP vedete în costume de baie prea mici, prea mulate sau prea transparente. GALERIE FOTO INCENDIARĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a completat solistul trupei Holograf.

FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
Simona Halep s-a dus să mănânce la Gigi. Ce prețuri a găsit la restaurant
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?