Categorii: Monden Vedete Romania

Cuplul anului în showbiz! Ileana Lazariuc se iubește cu fostul partener al Mădălinei Ghenea. Matei Stratan i-a furat inima actriței

Bomba anului în showbiz! Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Țiriac Jr., a fost surprinsă recent în compania noului său iubit. Actrița a fost fotografiată în tandrețuri alături de Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea. Conform Cancan.ro, relația lor de iubire datează de aproximativ un an de zile. 

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Alexandru Țiriac, iubește din nou la cinci ani de la divorțul de fiul afaceristului Ion Țiriac. Weekend-ul trecut, frumoasa șatenă a fost fotografiată pentru prima dată în compania lui Matei Stratan, nimeni altul decât tatăl fetiței Mădălinei Ghenea.

Ileana Lazariuc formează un cuplu cu Matei Stratan

Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an de zile, însă abia acum au decis să se afișeze mai mult în spațiul public.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan au ieșit împreună la un club de fițe din zona Floreasca din Capitală, alături de prietena bună a Ilenei, Lili Sandu, și soțul acesteia, Silviu Țolu. Potrivit Cancan.ro, aceștia s-au comportat ca un adevărat cuplu și s-au sorbit din priviri toată seara.

Cine este Matei Stratan

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, provine dintr-o familie cu situație financiară foarte bună. Tatăl lui, Dan Stratan, are o avere estimată la 250 de milioane de euro. Deși părinții lui sunt putrezi de bogați, Matei Stratan, în vârstă de 32 de ani, are propria companie și face muzică pentru filme. Tânărul s-a iubit în trecut cu Mădălina Ghenea, care i-a dăruit și o fetiță.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.

Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. s-au despărţit după 17 ani de relaţie

Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. şi-au spus adio după 17 ani de relaţie. Cei doi au decis să o ia pe căi separate şi au divorţat în mare secret, în urmă cu mai bine de un an, însă au rămas în relaţii bune pentru băieţii lor.

„Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate.

Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru Click o persoană din apropierea celebrului cuplu.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR