Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, face dezvăluiri, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, despre mariajul pe care l-a avut cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță.  Vedeta a povestit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață avea p nouă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”, spune artista.

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească.

Vedeta dezvăluie, la podcastul realizat de prezentatorrul de televiziune Cătălin Măruță  cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață,  Alexandru Papadopol avea o altă relație, cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.

Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație.

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”, povestește Ioana Ginghină la podcastul lui Cătălin Măruță, care va avea premiera luni seara, notează libertateapentrufemei.ro.

„Și tu cum ți-ai dat seama că el are ceva cu Adriana? (n.r.actrița Adriana Titieni)”, a întrebat Cătălin Măruță. „Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a explicat Ioana Ghinghină.

Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una dintre preferatele românilor!
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Acum, însă, relația dintre Ioana Ginghină și fostul său soț este una cât se poate de bună după divorțul din anul 2019: ”Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot ufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acet lucru”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?