Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se simte fiul lui Kamara. ”Ni s-a spus să așteptăm cu operația”

Cântărețul Kamara, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre starea de sănătate ale băiețelului său, Leon. Artisttul a explicat că micuțul se simte mult mai bine și că face progrese. ”Ni s-a spus să așteptăm cu operația pentru că el a evoluat foarte mult din punct de vedere motric”, a declarat Kamara.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente. Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

La postul de televiziune Antena Stars, Kamara a făcut declarații despre fiul său și despre starea de sănătate a micuțului. Artistul a explicat că Leon se simte mult mai bine și face progrese.

Cum se simte fiul lui Kamara. ”Reușește să se ridice singur în fund și în genunchi”

„A fost la Timișoara împreună cu mama lui, unde a fost evaluat și ni s-a spus să așteptăm cu operația pentru că el a evoluat foarte mult din punct de vedere motric, reușește să se ridice singur în fund și în genunchi. Este un pas foarte mare!”, a declarat Kamara, notează spynews.ro.

”Cognitiv este un geniu! Ce vorbe îmi dă, de exemplu într-una din zilele în care eram supărat mi-a spus ”Băi Kamara, să fii deștept în viața asta, să fii puternic și să fii un învingător în lupta asta pe care o duci”. M-am emoționat enorm de mult! (…) Eu notez toate vorbele pe care mi le spune că vreau să fac o cărticică cu vorbele lui Leon. I-am spus și mămicii lui să noteze tot. Mi-a spus odată ”Tati, îți spun o vorbă pe care să nu o uiți niciodată. Bogăția și tinerețea dispar, dar talentul și stăruința niciodată!”. Leon este un mic geniu”, a adăugat artistul.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Kamara, despre cum au început problemele de sănătate ale fiului său

La emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Kamara a dat detalii despre cum au început problemele de sănătate ale băiețelului său, Leon. “Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil”, a declarat Kamara.

“Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină. Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a adăugat artistul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?