Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Cum se simte Draga Olteanu Matei. ”Starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”

Medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, luni, că starea actriței Draga Olteanu Matei nu s-a schimbat.

Renumita actriță Draga Olteanu Matei a ajuns vineri, 13 noiembrie 2020, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Draga Olteanu Matei a suferit o hemoragie digestivă superioară. Actriţa Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a fost internată în aceeaşi secţie, cea de la ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, unde au ars sâmbătă cei 10 pacienţi. Artista, aflată în stare critică, a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, vineri seara, cu doar o zi înainte de tragedie. În prezent, Draga Olteanu Matei este internată la ATI, în Clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Starea actriței este staționară

Medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, luni, că starea actriței Draga Olteanu Matei nu s-a schimbat.

Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde și-au pierdut viața Sebi și Roberta, uciși...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a explicat Diana Cimpoeșu, citată de Digi24.

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale” în 1956. În septembrie, acelaşi an, a debutat în piesa ”Ziariştii” de Alexandru Mirodan. Membră a Generaţiei de Aur a teatrului românesc şi cu o carieră care se întinde de-a lungul a 55 de ani, actriţa Draga Olteanu Matei a încântat spectatorii români interpretând zeci de personaje în filme, spectacole de teatru şi scenete TV.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat